Icona Què FerQuè Fer

Camp de golf La Finca

Camp de golf La Finca

En un paratge natural de gran bellesa i amb unes vistes impressionants. Oferix les seues instal·lacions a aquelles persones que interessades per la pràctica del golf, desitgen instal·lar-se en plena naturalesa. Sense renunciar, clar està, a les platges, clubs nàutics i qualsevol classe d'instal·lacions i servicis que, a pocs minuts, abunden en la zona. És el camp més nou de la província d'Alacant. Està obert des de fa poques setmanes al públic però encara no inaugurat de forma oficial.

El camp de golf La Finca es troba en les faldes de la muntanya de l'Escotera, en el terme municipal d'Algorfa, en ple cor de la comarca del Segura. Concebut per a albergar tornejos d'alta competició, el camp de golf de la finca és el que major varietat de greens presenta dels existents en la Costa Blanca, des de molt grans a molt xicotets. A més, es dóna la circumstància que posseïx un clot de reserva, perquè el recorregut no quede incomplet en el cas que haja de tancar-se algun clot per causes imprevistes.

Diversos llacs amb aigua corrent i canyars al llarg del camp afigen bellesa i inconvenients al joc, alhora que s'han convertit en la llar de molt distintes aus aquàtiques migratòries, com a ànecs o garsetes. Així mateix, l'interior del camp alberga oliveres i palmeres, conformant un bell entorn vegetal de caràcter mediterrani.

Esports

En els poliesportius de Algorfa pots practicar els següents esports:

  • Futbol
  • Futbol Sala
  • Futbol 7
  • Natació (estiu)

Places

Podem trobar en algorfa la següent Plaça:

  • Plaça de España

Mercat

Mercat

Tots els dimecres té lloc en Algorfa el Mercat, punt de trobada de comerciants i compradors de tota la comarca.

Fa la impressió de ser un soc àrab, des del que s'oferixen les coses més diverses: flors, plantes, pardals, estores, objectes d'artesania, articles d'importació, confecció, calçat, etc.


Paratge Montemar

Posseïx unes quantes zones de xicotetes masses de pinnada pròximes a este paratge, destacant el paratge de Montemar per la seua extensió així com la seua diversitat arbòria. És, sens dubte, un balcó paisatgístic on es pot divisar tota la Vega.


Icona RutesRutes

Paratge L'Escotera

Alt de l'Escotera

Direcció Castell de Montemar. Este passeig es fa a través de les muntanyes de Benejúzar i Algorfa que formen l'Escotera on predomina el pi blanc i matolls com a margalló, timó i romer.

És una zona yesífera on es poden observar diferents estrats i restes d'una antiga guixaire, paratge molt apreciat pels aficionats a la bicicleta de muntanya pels seus pronunciats pendents.


El Clot del Serrano

Conserva importants mostres de fauna i flora autòctona i està recorregut per nombroses sendes que inviten al passeig tant a peu com amb bicicleta.


Més Rutes