Icona Què FerQuè Fer

Horta

Camí Rural de Benferri

L'entorn de l'horta fa de Benferri un lloc ideal per a les excursions amb bicicleta, entre llimeres i tarongers. Un laberint de camins i sendes propicien el caminar reposat entre cultius, barraques, sénies, preses i séquies, empremtes del temps abandonades per civilitzacions i pobles que van obrir els primers solcs de la terra.


Esports

Vestuarios Polideportivo

L'oferta esportiva de Benferri comprén les activitats següents:

  • Ciclisme
  • Futbol
  • Futbol Sala
  • Natació (estiu)

Plaça de la Constitució

Plaça de la Constitució

Plaça amb un templet i una magnífica font incorporada en el centre.


Mercat

Mercat

Tots els Diumenges té lloc en Benferri el Mercat, punt de trobada de comerciants i compradors de tota la comarca.

Fa la impressió de ser un soc àrab, des del que s'oferixen les coses més diverses: flors, plantes, pardals, estores, objectes d'artesania, articles d'importació, confecció, calçat, etc.


El Paratge del Pujol

El Paratge del Pujol

Massa arbòria allunyada del nucli municipal de Benferri, on abunden els pins pinyoners i carrascos. Es tracta d'una magnifica talaia, el verdader nom dels quals és "Pujol de Ros", des de la que s'oferix l'ampla perspectiva del Baix Segura. Són freqüents els passejos fins al paratge i les menjades de convivència entre els veïns.


Paratge El Vessant

Paratge El Vessant

Zona d'oci i recreació on es realitzen activitats festives, com a romeries i dies de convivència.


Pedrera "El Clot"

En l'antiga pedrera "El Clot", que es troba a 5600m del nucli urbà, s'està executant una zona esportiva amb camp de futbol, zona d'oci i passeig il·luminat que connecta amb el centre del poble.

La rambla d'Abanilla

Es tracta d'un llit natural on discorren les aigües pluvials quan són copioses, està connectada amb el riu Chicamo. Resulta interessant la vegetació de la ribera, com a juncs, tareu, baladres.

Zones Verdes

Zona verda i d'esplai a l'entrada del poble limítrof a les urbanitzacions, amb carril bici i arbres autòctons.

Icona RutesRutes

Ruta dels Paratges

Paratge Doñana

El municipi de Benferri, està rodejat de paratges plens d'encant. Comencem la marxa des de la bonica i cèntrica Plaça de l'Ajuntament, en direcció a La Matança. Fem escala en el Paratge Doñana. Continuem i enllacem amb l'encreuament de La Matança i L'Emmurallada, ambdós pedanies del veí municipi d'Orihuela. Arribarem al Paratge del Els Bons, llavors girem a la dreta feia Benferri, travessant el Paratge de Les Vinyes, en direcció a la Urbanització "Benfis Park" i, d'allí, tornem al punt d'origen.

Més Rutes