Esports

Esports

Icona EsportsEsports

L'oferta esportiva existent en la comarca del Baix Segura és molt àmplia i oferix un gran nombre d'instal·lacions esportives per a realitzar pràcticament tots els esports i diferents activitats, que permetrà practicar esport tant a l'esportista aficionat com al d'elit, disfrutant d'activitats des d'al matí fins a la nit.

Navegació i Vela

Comencem pels esports nàutics, que es poden practicar en les localitats de la Costa. En totes elles hi ha ports esportius amb una gran gamma de possibilitats: navegació a vela en les seues diferents modalitats, winsurf, rem, piragüisme, el submarinisme o pesca. La comarca del Baix Segura disposa també de camps de golf, emplaçats en un paisatge típicament mediterrani. Esta comarca és un destí idoni per a disfrutar del millor golf davall un clima excel·lent durant tots els dies de l'any.

L'oferta esportiva es completa amb unes bones instal·lacions de poliesportius, pistes de bàsquet, de handbol, camps de futbol, piscines a l'aire lliure, climatitzades, pistes d'atletisme, de tenis, de pàdel i de frontó.