La Vega Online - El portal de la Vega Baja

La Vega Online convega Diputación de Alicante
06 de juny de 2023    Bienvenidos | Benvinguts

Convega > Assessorament Empresarial

Convega

Assessorament Empresarial

Jornades ATA

Convega dóna un servici tècnic de suport i assessorament a qualsevol tipus d'iniciativa empresarial que sorgisca en la comarca. Col·labora en l'elaboració del projecte, i a assessorar sobre la forma jurídica més adequada, a orientar sobre la forma de finançament, així com d'informar de totes les ajudes públiques a què el promotor pot acudir.

La creació i desenrotllament de PIMES locals es convertixen en una de les metes fonamentals de l'estratègia de desenrotllament local, al ser considerada esta mesura com un dels instruments centrals per a aconseguir els objectius de creixement econòmic i de generació d'ocupació en l'àmbit comarcal.

Esta és la raó que porta a Convega a desenrotllar una labor dirigida a crear un entorn favorable a la iniciativa empresarial i a la difusió d'una nova cultura.

Fomentar l'esperit empresarial des de l'àmbit comarcal significa crear un clima en què els nous empresaris troben incentius per a aprofitar al màxim les seues energies creatives i les seues idees, i les empreses creades troben un espai econòmic on puguen prosperar.

L'objectiu general és fomentar el desenrotllament d'iniciatives empresarials en la comarca, estimulant la creació d'empreses i promocionant l'ocupació per compte propi, com a via per a la generació de riquesa i ocupació.

Els objectius específics es concreten en:

Jornades ATA
  1. Creació d'un entorn favorable a la creació d'una empresa per mitjà de la promoció de la cultura econòmica i empresarial entre la població.
  2. Fomente de l'esperit empresarial i de la capacitat emprenedora.
  3. Millorar l'oferta i qualitat de la informació sobre les oportunitats de mercat existents (nous jaciments d'ocupació), els servicis disponibles i el suport financer i subvencions a què els emprenedors poden recórrer.
  4. Facilitar l'accés als recursos necessaris que permeten als emprenedors, no sols crear una empresa, sinó també sobreviure competint amb altres empreses.


¡CSS Vàlid! ¡HTML Vàlid! Icona de conformitat amb el Nivell Doble-A, De les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI