La Vega Online - El portal de la Vega Baja

La Vega Online convega Diputación de Alicante
31 de gener de 2023    Bienvenidos | Benvinguts

Convega > Noves Tecnologies

Convega

Noves Tecnologies

Presentació als ADELS del portal EmprenemJuntsL'Àrea de Noves Tecnologies de Convega té com a objectiu el de gestionar els programes i activitats relacionats amb el desenrotllament de la Societat de la Informació i el Coneixement en la comarca del Baix Segura, i d'oferir l'assessorament tècnic i la Formació de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC´s).


Difusió dels beneficis de les tecnologies de la informació

Esta activitat pretén fonamentalment acostar a la comarca del Baix Segura als beneficis de les noves tecnologies i a la informació transmesa a través de xarxes informàtiques.


Foment del Teletreball

Com a Teletreball, Teleworking, Telework o Telecommuting es coneix el fet que moltes ocupacions actuals puguen exercir-se des de casa sense necessitat acudir al lloc de treball. Esta modalitat d'ocupació promet ser una de les revolucions més importants del sector.

Els teletraballadors són persones que duen a terme el treball fora de la seua empresa. Posteriorment utilitzen tecnologies de la comunicació per a relacionar-se amb l'empresa i remetre les tasques relacionades. Per això, implica un cert coneixement del medi informàticment i especialment de tot allò que s'ha relacionat amb la xarxa.


Curs d'Immigrants

Provisió de servicis avançats de Telecomunicacions per a PIMES

Els dits servicis estan dirigits a facilitar l'accés de les PIMES a les oportunitats que oferixen els nous sistemes d'informació i comunicació, i que fins a la data, han sigut només possibles en la gran empresa.

Estos servicis permeten al dit col·lectiu anticipar-se als nous reptes que planteja la societat, i en definitiva, adaptar-se a les exigències que implica el nou entorn competitiu mundial.


Centre de suport a l'autoempleo i la formació de noves empreses, incloses les virtuals

Hi ha una necessitat immediata de formar treballadors per a afrontar una vida laboral caracteritzada per la presència de les Noves Tecnologies, el Teletreball és un clar posibilitador de la millora de l'empleabilitat, no sols perquè utilitza estes Tecnologies com a ferramentes de treball, sinó perquè tot pareix apuntar que esta serà la forma més lògica de treball en un futur no molt llunyà.


Presentació de la pàgina web de la  Buena MuerteImplementació d'esquemes de Teletreball en les empreses

Encara que un bon nombre de les empreses que estan sorgint actualment ja naixen basades únicament i exclusivament en el Teletreball (empreses virtuals, empreses en xarxa), la norma general és que el Teletreball s'introduïsca en empreses que ja compten amb una força laboral "tradicional". En estos casos, un programa de Teletreball ha de començar amb una xicoteta prova pilot.¡CSS Vàlid! ¡HTML Vàlid! Icona de conformitat amb el Nivell Doble-A, De les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI