La Vega Online - El portal de la Vega Baja

La Vega Online convega Diputación de Alicante
22 de març de 2023    Bienvenidos | Benvinguts

Convega > ¿Què és?

Convega

¿Què és?

El Ple de l'excel·lentíssima Diputació provincial d'Alacant, en sessió celebrada el 3 d'abril de 1997, va aprovar definitivament els estatuts del Consorcio para el Desarrollo Económico de la Vega Baja (Convega), el que es publica per a general coneixement en compliment del que disposa l'article 70.2 de la llei 7/85, de 2 d'abril, reguladora de les Bases de Règim local.

Logotip de Convega

 

Convega està constituïda per l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant i els següents municipis del Baix Segura: Albatera, Algorfa, Almoradí, Benejúzar, Benferri, Benijófar, Bigastro, Callosa de Segura, Catral, Cox, Daya Nueva, Daya Vieja, Dolores, Formentera del Segura, Granja de Rocamora, Guardamar del Segura, Jacarilla, Los Montesinos, Orihuela, Pilar de la Horadada, Rafal, Redován, Rojales, San Fulgencio, San Isidro i San Miguel de Salinas.


 

 

Com accedir als centres de CONVEGA i Guia de carrers de la ciutat.¡CSS Vàlid! ¡HTML Vàlid! Icona de conformitat amb el Nivell Doble-A, De les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI