La Vega Online - El portal de la Vega Baja

La Vega Online convega Diputación de Alicante
09 de juny de 2023    Bienvenidos | Benvinguts

Programes i Actuacions > Agència de Foment de la Promoció Comercial (AFIC)

Programes i Actuacions

Agència de Foment de la Promoció Comercial (AFIC)

El Govern Valencià, mitjançant un acord de data 8 d'abril de 1997, va tindre coneixement del "Pla d'acció territorial del Comerç" -PATECO-, instrument per a conéixer en detall la situació i possibilitats objectives de l'activitat comercial i que constituïx un referent per a orientar el disseny d'actuacions estratègiques supramunicipals en l'ordenació comercial del territori valencià.

Logotipo Agència de Foment de la Promoció Comercial (AFIC)En reunió de la Junta General de data 27 de maig del 2002 es va acordar sol·licitar a la Conselleria d'Indústria, Comerç i Energia la firma d'un conveni de col·laboració per a la coordinació d'actuacions i prestació de servicis en matèria de comerç.

Per mitjà de la firma d'este conveni Convega s'integra en la Red AFIC, Agència de Foment d'Iniciatives Comercials, de col·laboració amb la Conselleria d'Indústria, Comerç i Energia, es pretén coordinar les actuacions i la prestació de servicis en matèria de comerç en la comarca, a fi d'aconseguir l'adequació de l'oferta a les exigències del mercat.

Les actuacions i els servicis previstos desenrotllats en virtut del conveni són, entre altres, acostar l'actuació administrativa comercial als seus usuaris, coordinant les relacions entre els comerciants i les Administracions Autonòmica i Local, aconseguir una ordenació comercial eficient i competitiva dins del territori comarcal i potenciar els centres comercials tradicionals en els que es basa l'articulació del territori.¡CSS Vàlid! ¡HTML Vàlid! Icona de conformitat amb el Nivell Doble-A, De les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI