La Vega Online - El portal de la Vega Baja

La Vega Online convega Diputación de Alicante
06 de juny de 2023    Bienvenidos | Benvinguts

Programes i Actuacions > Accions d'Orientació Professional per a l'Ocupació i Assistència a l'Autoocupació

Programes i Actuacions

Accions d'Orientació Professional per a l'Ocupació i Assistència a l'Autoocupació

Logo OpeaAmb l'objectiu de situar els demandants d'ocupació de la comarca en les millors condicions enfront del mercat de treball, CONVEGA col·labora amb el SERVEF en la realització d'Accions d'Orientació Professional per a l'Ocupació i Assistència per a l'Autoocupació, a fi que, basant-se en eixa col·laboració, es maximitzen i rendibilitzen els beneficis derivats de l'atenció personalitzada als treballadors desocupats.

CONVEGA proposa per a cada demandant d'ocupació el disseny d'un itinerari personal per a la inserció en el mercat de treball, adequat al perfil dels demandants entrevistats i integrat en les polítiques actives previstes en el pla nacional d'acció per a l'ocupació. En este itinerari s'arrepleguen les diferents accions per a la millora de la capacitat d'ocupació dels demandants d'ocupació de la comarca del Baix Segura.

L'itinerari d'inserció laboral reflectix les distintes activitats que pot dur a terme un demandant d'ocupació per a facilitar la seua incorporació en el mercat de treball.Per a més informació: Accions d'OPEA¡CSS Vàlid! ¡HTML Vàlid! Icona de conformitat amb el Nivell Doble-A, De les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI