La Vega Online - El portal de la Vega Baja

La Vega Online convega Diputación de Alicante
09 de juny de 2023    Bienvenidos | Benvinguts

Programes i Actuacions > Punt de Registre d'Usuari

Programes i Actuacions

Punt de Registre d'Usuari

Autoritat de Certificació de la Comunitat ValencianaA través del projecte e-firmaGV la Generalitat Valenciana comença a construir, a partir de novembre del 2000, la Infraestructura de Clau Pública (PKI) per a les Administracions Públiques Valencianes.

La Generalitat Valenciana es constituïx en Prestador de Servicis de Certificació a través del Decret 87/2002, de 30 de maig, del Govern Valencià, pel que es regula la utilització de la firma electrònica avançada en la Generalitat Valenciana.

Els objectius clau d'e-firmaGV són els següents:

  1. Posada en marxa i manteniment del nucli de la infraestructura, de manera que s'ajuste a la legislació vigent en matèria de firma electrònica i prestació de servicis de certificació.
  2. Crear el marc normatiu necessari per a respondre a les necessitats les Administracions Públiques valencianes, amb respecte a les disposicions i directrius comunament acceptades en la Unió Europea i a Espanya.
  3. Facilitar la formació d'usuaris, directors de projectes, personal de desenrotllament, etc. en aspectes de certificació digital i firma electrònica.
  4. Donar suport al desenrotllament d'aplicacions i servicis que requerisquen de l'ús de la certificació digital.
  5. Desenrotllar les infraestructures de suport a usuaris necessàries.
  6. Homologació d'altres Prestadors de Servicis de Certificació en les relacions entre Administracions Públiques o entre estes i el Ciutadà i les empreses.

Més informació: Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana (ACCV)¡CSS Vàlid! ¡HTML Vàlid! Icona de conformitat amb el Nivell Doble-A, De les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI