La Vega Online - El portal de la Vega Baja

La Vega Online convega Diputación de Alicante
06 de juny de 2023    Bienvenidos | Benvinguts

Programes i Actuacions > Taller d'Ocupació Teletrabajo Vega Baja de Convega

Programes i Actuacions

Taller d'Ocupació Teletrabajo Vega Baja de Convega

Taller de Empleo de TeletrabajoEl Taller d'Ocupació Teletrabajo Vega Baja és una iniciativa que perseguix capacitar a un col·lectiu d'uns 30 treballadors per a l'exercici de les seues activitats professionals en l'àrea del Teletreball, utilitzant les noves tecnologies d'Informació i Comunicació.

Les Tecnologies d'Informació i Comunicació estan presents en la societat actual com a factor de competitivitat i seran imprescindibles a curt termini, per això és crucial disposar d'una formació pràctica real en dites tècniques tant per a exercir treballs relacionats amb estes com per a orientar la direcció de les empreses cap a les T.I.C. com a factor de millora de la competitivitat.

El Taller d'Ocupació Teletrabajo Vega Baja està dirigit a donar servici a la comarca del Baix Segura del Segura. Per això els seus treballadors provenen de tots els racons de la comarca i diversificaren els resultats del taller per tota la geografia del Baix Segura, desenrotllant servicis d'interés social.

Els alumnes-treballadors són majors de 25 anys i estan contractats durant l'any de duració del taller.¡CSS Vàlid! ¡HTML Vàlid! Icona de conformitat amb el Nivell Doble-A, De les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI