La Vega Online - El portal de la Vega Baja

La Vega Online convega Diputación de Alicante
28 de març de 2023    Bienvenidos | Benvinguts

Programes i Actuacions > Projecte Tècnic de Capçalera TECAB

Programes i Actuacions

Projecte Tècnic de Capçalera TECAB

El 25 de maig del 2006, en col·laboració amb l'IMPIVA, es va posar en marxa el projecte "Desplegament del servici d'assistència tutelada a l'empresa (SERVICI TECAB) en el Baix Segura" a fi de dur a terme accions de difusió de tècniques, tendències, ferramentes, així com de metodologies de gestió del coneixement i la innovació amb caràcter general a les Pimes del Baix Segura. Un projecte que s'ha portat ha cabo durant l'any 2007 i que durant l'any 2008 encara es va a donar servici a les empreses de la comarca.

El servici dóna tutela personalitzada a la xicoteta i mitjana empresa (TECAB) va nàixer amb la idea de recolzar la millora de la competitivitat de les empreses de la Comunitat Valenciana, a partir del reconeixement de les específiques restriccions de cada empresa i de la seua infraestructura, i la definició i implementació de polítiques de gestió de la innovació explícites, acords amb la demanda de l'acció concertada que el perfil i grandària de la pime requerix.

El servici es concreta en una labor de diagnòstic de la problemàtica que l'empresa puga plantejar davant de l'entitat prestadora del servici i la prestació d'una tutela qualificada, encara que no substitutiva de la labor d'assessorament que puga ser prestada pel consultor especialista, per l'entitat d'anàlisi i investigació, per l'organisme de certificació, etc.

Els objectius són:

  1. Implementació d'un sistema d'assistència a l'empresa per mitjà d'una labor de tutoria personalitzada d'acord amb allò que s'ha establit pel Servici TECAB, que permeta la realització d'anàlisi i diagnòstics de problemes específics de les empreses usuàries del servici, de manera que els permeta afrontar la seua resolució en el marc d'una política d'innovació explícita.
  2. Posada en pràctica d'un programa d'activitats orientada a l'aprenentatge dels tècnics que han d'implicar-se en la prestació del Servici TECAB, amb el suport de les tecnologies de la informació i el coneixement.
  3. Programa d'activitats de promoció del servici TECAB així com d'un model de gestió de la innovació capaç de dinamitzar les variables organitzativa, tecnològica i estratègica de l'empresa.


¡CSS Vàlid! ¡HTML Vàlid! Icona de conformitat amb el Nivell Doble-A, De les Directrius d'Accessibilitat per al Contingut Web 1.0 del W3C-WAI